Over Muze

Eten, drinken én geïnspireerd raken?

Wat is het verschil tussen een ‘gewoon’ eetcafé en eetcafé Muze bij Wisseloord?

Dat gaan we je even kort uitleggen!

Bij eetcafé Muze bij Wisseloord kun je natuurlijk  lekker eten en drinken.

Wat ons speciaal maakt is dat je regelmatig muzikanten kunt aantreffen aan de bar, die net een plaat hebben opgenomen in een van de Wisseloord studio’s.

Of een kunstenaar die een nieuw werk komt brengen en een lekker een biertje gaat drinken aan de bar en een conversatie start over zijn kunstwerken.

Conclusie:

Deze plek is meer dan alleen een eetcafe. Het is een plek om geïnspireerd te raken. 

Verrassende Horeca

Vers - Lokaal - Wisselend

Eetcafe Muze bij Wisseloord is een fijne horecagelegenheid waar je altijd terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Er hangt een ontspannen, open sfeer en de bediening is altijd in voor een praatje. 

Je kunt genieten van goede koffie en verse thee met huisgemaakte taartjes. Uit onze keuken komen dagelijks een mengeling van onze klassiekers en verrassende nieuwe gerechten. Voor de even-snel-iets-eten-gast hebben we goede burgers en kipsaté. De ik-kom-lekker-tafelen-gast kan genieten van een 3gangen menu en verschillende wijnen en speciaalbieren. 

Laat je inspireren

Beeldende Kunst - Verhalen - Exposities

Een muze is ‘een persoon of zaak die de kunstenaar inspireert’ en dat is precies wat wij ook willen bereiken: inspireren en raken. Terwijl je bij ons aan een tafeltje zit er van alles te ervaren: 

De locatie tussen de bomen met eekhoorntjes, vogeltjes en allerlei planten geeft al een heerlijke ontspannen sfeer.  Daarnaast zetten wij elke twee maanden beginnende kunstenaars in de spotlightAan de hand van een wisselend thema kan je verrast worden door: Beeldende kunst, Muziek en verhalen.

Geraakt door kunst
Elke twee maanden is er een nieuwe expositie van een beginnende maker aan de hand van een interessant thema.
Meer weten?
Wisseloord Studio's
Het café zit vast aan de beroemde Wisseloord Studio's. Dit brengt een rijke geschiedenis met zich mee. Deze verhalen zullen te zien en te horen zijn in een mini-expo in het café.
Rust tussen het groen
Neem een break van je drukke (digitale) bestaan en kom even tot rust op onze mooie locatie tussen de bomen, met goede koffie of een lekkere lunch
Previous
Next

Beginnende Makers

Een podium voor kunstenaars en artiesten

De creatieve locatie van het eetcafé vraagt om een creatief concept. Wij willen beginnende makers in de spotlight zetten. Elke twee maanden komt er nieuwe kunst van een nieuwe maker aan de muur te hangen. Er is ruimte voor makers om met kunst te experimenteren. En we gaan een samenwerking aan met de studenten van de Wisseloord Academy. Zij zullen laten zien wat zij geleerd en geschreven hebben in de naastgelegen studio’s. 

Groen & Duurzaam

We werken aan groene en duurzame horeca. Dit betekent dat we stap-voor-stap het café zero-waste en planet-proof maken. We nemen alvast de volgende stappen:

  • Zoveel mogelijk lokale producten.
  • Zo min mogelijk verpakkingen. 
  • Aandacht voor vernieuwende producten 
  •  Circulaire afvalstroom: scheiden en herbestemmen afval. 

Blijf op de hoogte

Van exposities, activiteiten en optredens

Over ons

OudePassie voor muziek, lekker eten en een onvergetelijke sfeer. In 2019 namen Martijn Versteeg & Jaimie Lloyd het Wisseloord Café over. Wetende dat in de aangrenzende Wisseloord Studio’s de Rolling Stones, Elton John en andere grootheden hun muziek legendarisch hebben gemaakt, is dit de perfecte plek voor een uniek concept.