Elke 1e zondag van de maand:
Wisseloord Sessions!

-> De november Sessions zijn in samenwerking met de POPRONDE HILVERSUM
en daarom de TWEEDE zondag van de maand <-

Elke muziekliefhebber kent de Wisseloord Studio’s als de Nederlandse poptempel waar artiesten als de Rolling Stones, The Police, Elton John, Scorpions, Chris Brown, Ilse DeLange, Iron Maiden en vele anderen hun mooiste werk hebben opgenomen.

Maar meer dan het opvallende geluid dat uit de kamers komt, is Wisseloord ook een internationaal muzikaal knooppunt en een centrum voor talentontwikkeling waar artiesten van over de hele wereld hun vak vinden en ontwikkelen.

Tijdens de ‘Wisseloord Sessions’ krijg je de primeur om enkele unieke showcases te zien gegeven door een selectie van die artiesten die achter onze muren werken. Kom elke eerste zondag van de maand naar onze STUDIO 1 en maak deel uit van de eerste mensen die de kans krijgen om die artiesten hun muziek te horen uitproberen voordat ze deze aan de rest van de wereld.

 
Community Verified icon

 

 

Wat moet je weten?

DATUM: 13-11-2022 

TIJD: 14:30 – 16:30

LOCATIE: Wisseloord Studio’s, Catharina van Renneslaan 10 in
Hilversum

PRIJS: GRATIS   – pay as you like 

TICKETS: via deze link

BEREIKBAARHEID: Gemakkelijk te bereiken met de auto. U kunt gratis parkeren op het terrein. Ook bereikbaar per trein via Hilversum Centrum en bus of ns-fiets.

BIJ AANKOMST: De ingang is in het café. Vanaf 13:00 uur zijn we open voor een drankje en lekkere lunch.  Tijdens de sessie kun je ook drankjes halen bij deze bar.

HOU ONZE SOCIALS IN DE GATEN VOOR DE ARTIESTEN VAN DEZE MAAND! 

bestel nu je tickets