Elke 1e zondag van de maand:
Wisseloord Sessions!

Elke muziekliefhebber kent de Wisseloord Studio’s als de Nederlandse poptempel waar artiesten als de Rolling Stones, The Police, Elton John, Scorpions, Chris Brown, Ilse DeLange, Iron Maiden en vele anderen hun mooiste werk hebben opgenomen.

Maar meer dan het opvallende geluid dat uit de kamers komt, is Wisseloord ook een internationaal muzikaal knooppunt en een centrum voor talentontwikkeling waar artiesten van over de hele wereld hun vak vinden en ontwikkelen.

Tijdens de ‘Wisseloord Sessions’ krijg je de primeur om enkele unieke showcases te zien gegeven door een selectie van die artiesten die achter onze muren werken. Kom elke eerste zondag van de maand naar onze STUDIO 1 en maak deel uit van de eerste mensen die de kans krijgen om die artiesten hun muziek te horen uitproberen voordat ze deze aan de rest van de wereld.

Wat moet je weten?

DATUM: 05-03-2023 

TIJD: 13:00 – 15:00

LOCATIE: Wisseloord Studio’s, Catharina van Renneslaan 10 in
Hilversum

PRIJS: €7,5

TICKETS: via deze link

BEREIKBAARHEID: Gemakkelijk te bereiken met de auto. U kunt gratis parkeren op het terrein. Ook bereikbaar per trein via Hilversum Centrum en bus of ns-fiets.

BIJ AANKOMST: De ingang is in het café. Vanaf 12:00 uur zijn we open voor een drankje en lekkere lunch.  Tijdens de sessie kun je ook drankjes halen bij deze bar.

HOU ONZE SOCIALS IN DE GATEN VOOR MEER INFO! 

Zoetwater

De broers Jelle en Sieb van Zoetwater vertolken hun poëtische teksten en melancholische melodieën met samenzang zoals alleen broers dat kunnen.

De akoestische folk is gearrangeerd variërend van minimalistisch (als duo) tot groots met volledige band.

Eind 2021 dook het duo een Londense studio in met producer Ian Grimble (o.a. Mumford & Sons, Bear’s Den, Daughter en Causes) voor het opnemen van hun tweede EP. Met de opnames op zak, werd ondertussen getekend bij Revanche Records, waarmee de singles van de EP in 2022 zijn uitgebracht.

De akoestische folk die Zoetwater speelt, is geïnspireerd op een breed scala aan singersongwriter, indie, folken rockmuziek, van Bear’s Den tot Bon Iver en van Damien Rice tot Simon & Garfunkel, maar dan in het Nederlands.

MAX POOLMAN

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die muziek maakt met Folk en Country invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Ben Howard, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn live optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore.

 

De nummers van Max Poolman zijn geïnspireerd door thema’s als duurzaamheid, natuur en oude folkloristische verhalen. Om de roots van de folk en country muziek op te zoeken,
verbleef Max Poolman begin 2020 in Mexico en de Verenigde Staten. Op dé plek waar
Country en Folk zijn oorsprong vindt, werkte Max Poolman aan materiaal voor zijn debuut
EP en trad hij regelmatig op. 

Deze artiesten hebben al gespeeld:

MELQUI BAND

TAMARAE

DANIEL CANE

LARS KOEHOORN

WANTON

BEN FORTE

LEONIE MEIJER

CEZANNE

NAOMI BERRIL

LIZET AVIVA

bestel nu je tickets